Общи условия

Usmivka.net е електронен магазин за онлайн търговия с детски и бебешки дрехи. Собственик е „Усмивка–Манолови” ЕООД.Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между „Усмивка–Манолови” ЕООД и посетителите на електронен онлайн магазин usmivka.net

Тези условия за задължителни и всяко отбелязване в полето „Съгласен съм с Общите условия” е електронно изявление, че ги приемате и сте съгласни с тях.

„Усмивка–Манолови” ЕООД гарантира, че ще съхранява само информация за потребителя, свързана с поръчката и доставката на стоките и няма да я предоставя на трети лица.

Потребителите на usmivka.net избират дали да закупуват предлаганите продукти с или без регистрация. След потвърждението на избраната стока в страницата за поръчка, потребителят декларира безусловното си съгласие да я закупи и заплати посочената цена. „Усмивка–Манолови” ЕООД не носи отговорност при направена от клиента поръчка за стоки с изчерпана складова наличност и запазва правото си да откаже доставката на потвърдената поръчка, като информира потребителя чрез телефонно обаждане или съобщение на посочения от него електронен адрес.

Приетата поръчка се обработва в рамките на 2 работни дни от потвърждението й. Доставката се извършва от куриерска фирма „Еконт” ООД.С подписване на придружаващия пратката документ, клиентът се съгласява, че е получил поръчаната стока във вид, отговарящ на направената от него заявка.

Според Закона за защита на потребителите, клиентът има право да върне или замени поръчката в 14 дневен срок от получаването й при спазването на следните условия: 

Запазен е първоначалният вид, опаковка, етикети и стоката не е повредена или третирана по никакъв начин. При неспазване на горните условия „Усмивка–Манолови” ЕООД си запазва правото да не приеме върнатата стока и да не заплати направените от клиента разходи. Транспортните разходи по замяна или връщане на поръчка са за сметка на клиента, с избран от него доставчик на транспортни услуги. Възстановяването на сумата при върната поръчка се осъществява в 5 дневен срок, чрез банков превод по сметка, посочена от клиента.

Плащането на поръчаната стока се осъществява с наложен платеж при доставката или по банков път на указаната в сайта сметка. При приемане на плащане по банков път клиентът се съгласява да заплати авансово поръчаната от него стока, като същата се изпраща след получаване на плащането, като срокът за доставка започва да тече от момента на постъпване на сумата по съответната банкова сметка.

„Усмивка–Манолови” ЕООД си запазва правото да променя цените и информацията, публикувана в сайта по всяко време, без да уведомява клиентите си. Потребителят заплаща цената, обявена в електронния магазин към момента на поръчката. При допуснати технически грешки в обявената в сайта информация, „Усмивка–Манолови” ЕООД уведомява клиента и може да откаже изпълнението на поръчката, без да дължи обезщетение.